Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κάρλος Σαμπράνο στην Ντιναμό Κιέβου.
Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα που αφορούν τον ουκρανικό σύλλογο αναφέρει πως «η Ντιναμό απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό της εθνικής ομάδας του Περού και του ΠΑΟΚ Κάρλος Σαμπράνο», ενώ προσθέτει πως «ο παίκτης έχει, ήδη, υπογράψει το συμβόλαιο του και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί και επίσημα».
Ο Περουβιανός στόπερ είχε καταθέσει προσφυγή σε βάρος της Ρούμπιν Καζάν, καθώς ο ρωσικός σύλλογος του όφειλε ένα σημαντικό ποσό και εκείνος έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η παραπάνω εξέλιξη, όμως, μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έψαχνε για στόπερ και στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Εβγκέν Χατσερίντι που δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.