Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 και κατέκτησε το γαλλικό Σούπερ Καπ, με τον Ντάνιελ Άλβες να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και να σημειώνει το 1-1, ενώ από δική του σέντρα οι Παριζιάνοι έβαλαν το γκολ που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα, στην πόλη Τανζέρ του Μαρόκου.

Η Παρί είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Σούμπασιτς να εξουδετερώνει σουτ του Ραμπιό, ενώ ο Καβάνι στην επαναφορά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην εστία. Στο 30ο λεπτό με την πρώτη ασίστ του Τίλεμανς σε επίσημο ματς της Μονακό, ο Σιντιμπέ έσπασε το οφσάιντ και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας πάνω στην κίνηση, νίκησε τον Αρεολά για το 1-0.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ντάνι Άλβες είχε μια καταπληκτική απάντηση. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε την ισοφάριση, κάνοντας σεφτέ με την φανέλα της Παρί σε επίσημο ματς με ένα έξοχο γκολ.


Στο 62ο λεπτό ο Ντάνι Άλβες έγινε δημιουργός και μετά από έναν όμορφο συνδυασμό έβγαλε από τα δεξιά σέντρα πάρε- βάλε στον Ραμπιό που με κεφαλιά νίκησε τον Σούμπασιτς για να φτάσει η Παρί στην ανατροπή με 2-1.


Στο 91' οι Μονεγάσκοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ραμπιό πάνω στον Λεμάρ, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το ματς και το φινάλε βρήκε νικήτρια την Παρί.

Eπιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube