Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 40χρονος που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για σωρεία διαρρήξεων καταστημάτων, στις περιοχές Κάτω Τούμπα και Χαριλάου.

Ο 40χρονος φέρεται να διέπραξε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής τη μία διάρρηξη μετά την άλλη, φτάνοντας τις δέκα, μέσα σε λίγες ώρες, ενώ συνελήφθη επ' αυτοφώρω τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, όταν διέρρηξε ζαχαροπλαστείο, απ' όπου αφαίρεσε 190 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Απολογούμενος ενώπιον του ανακριτή φέρεται να δήλωσε τοξικομανής, ενώ επικαλέστηκε κενά μνήμης εξαιτίας λήψης φαρμάκων. Δια της συνηγόρου του υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος είναι σεσημασμένος για παρόμοιες πράξεις (σε περιοχές της Αττικής), ενώ ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κατόπιν της απόφασης για την προφυλάκιση, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ήρθησαν οι παραπάνω όροι και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εντυπωσιακό βίντεο διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας από πετρελαιοφόρο κοντά στη Ρόδο

Νεκρός ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινή επιδρομή

Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές του 2027 εισηγούμαι ασυμβίβαστο μεταξύ υπουργού και βουλευτή

Τούρκοι αναλυτές: «Αν οι Έλληνες θέλουν πόλεμο, είμαστε έτοιμοι όπως σε Κύπρο και Ίμια»

Artemis II: Η αποστολή φτάνει σε ιστορική προσέγγιση στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Μέση Ανατολή: Μπαράζ εκατέρωθεν επιθέσεων παρά το τελεσίγραφο Τραμπ - 10 νεκροί στον Λίβανο, θύματα σε Ιράν και Ισραήλ

Συνελήφθη 15χρονη για επίθεση σε τρεις ανήλικες στη Θεσσαλονίκη

Χίος: Πέντε σοβαρά εγκαυματίες στο νοσοκομείο – Ενδείξεις ότι κατασκεύαζαν ρουκέτες

Δίκη για τα Τέμπη: Συνεχίζεται η διαδικασία νομιμοποιήσεων – 36 κατηγορούμενοι στο εδώλιο

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από δύο πτώσεις της από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας