Αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό μετράει ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, χθες ξαφνικά ένιωσε μικροενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, αν και μονομαχούσε για μία θέση στον πάγκο με τον Νικολάου.

Εν τω μεταξύ, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο 29χρονος άσος ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βαλένθια και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λεβάντε.

Το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί ομάδες όπως η Σοσιεδάδ και η Εσπανιόλ, όμως οι Βαλενθιανοί δείχνουν πιο «ζεστοί» για την απόκτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επένδυση για το μέλλον: Ο ΠΑΟΚ έκλεισε νεαρό Μαροκινό από τη Λέουβεν

Τσακίρης: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση για την ΑΕΚ - Ντεφορμέ και ο Νίκολιτς»

Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για το δείπνο της UEFA

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη ο ΠΑΟΚ - Θα κάνει αλλαγές ο Λίσι στον αγώνα με τον Ατρόμητο»

Ανακοίνωσε Μπρούμα ο Άρης: «Η φετινή σεζόν να είναι η καλύτερη της ομάδας»

Τσανάκας: «Must-win παιχνίδι με τη Γιαγκελόνια αλλά και πολλά ερωτηματικά στην 11άδα»

Σουργιάς: «Με την καλύτερη ψυχολογία πηγαίνει ο ΟΦΗ στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ - Ερωτηματικό η συμμετοχή του Νικολάου»

Παναθηναϊκός: Θλάση δευτέρου βαθμού ο Ταμπόρδα - Το διάστημα που θα απουσιάσει

Δεσύλλας: «Ταυτότητα, καλό ποδόσφαιρο, ποιότητα και μεγάλη αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός»