Επίσημη μορφή πήρε σήμερα το πρωί η προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, για το κονδύλι ύψους 14 εκατομμυρίων Ευρώ, που αφορά την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για το νέο γήπεδο της Ένωσης «OPAP Arena- Αγιά Σοφιά.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν την συμφωνία, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και το ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη. «Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Πατούλης.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε: «Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.