Το καπέλο στον κόσμο της ΑΕΚ έβγαλε ο Πάπε Σις για τη διαρκή και με πάθος στήριξή τους στην ομάδα, στη ρεβάνς με την Ράγιο Βαγεκάνο.

«Λάτρεψα τους οπαδούς της ΑΕΚ. Τραγουδούσαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος», τόνισε ο Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός, που ήταν από τους κορυφαίους των Μαδριλένων.

Όσο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League παρά την ήττα με 3-1, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η πρώτη φορά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Ειλικρινά ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί επειδή ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Είναι πολύ καλοί (σ.σ. η ΑΕΚ). Υποφέραμε, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε. Είναι μια ήττα, και δεν μου αρέσει να χάνω, αλλά η πρόκριση είναι γλυκιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς με την Πάκσι

Δεσύλλας: «Στην τελική ευθεία του Κάνγκουα στον Παναθηναϊκό, έκανε τη μισή δουλειά αλλά με ποδόσφαιρο Νίστρουπ»

Πρόκριση από τώρα για Απόλλωνα Λεμεσού, ήττα για ΑΕΚ Λάρνακας - Άνετες 4άρες για Άγιαξ και Παρτίζαν

Δεσύλλας: «Καλή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, αυτοί ήταν οι πέντε κορυφαίοι»

Κοντούρης: «Έγινε το πρώτο βήμα, υποχρέωσή μας να μπούμε στη League Phase»

«Πολλά τα θετικά, αφομοιώνουν το σύστημα του Νίστρουπ οι παίκτες»: Το σχόλιο Νεραντζιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«O Αντίνο με πλασεδάρα πάγωνει τους Ούγγρους»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του Παναθηναϊκού

Τσάπρας: «Είμαστε στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στη League Phase...»

Νίστρουπ: «Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες - Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε “συγχαρητήρια”»

Αθανασίου: «Μπορούσε να έχει διαλύσει την Πάκσι ο Παναθηναϊκός - Η διαφορά ποιότητας και η σοβαρότητα»

TAGS: A.E.K.