Τα σενάρια για την επόμενη μέρα της Μίλαν και ειδικότερα για τον επόμενο προπονητή της καλά κρατούν.

Η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο δεν ήταν ακριβώς επιτυχημένη, αφού οι «ροσονέρι» ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει καν την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν και ήδη έχουν εμφανιστεί τα σενάρια για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με τη «Repubblica» ένας βασικός υποψήφιος για την διαδοχή του Ιταλού είναι ο επίσης παλαίμαχος άσος της Μίλαν, Μαρκ Φαν Μπόμελ. Ο Ολλανδός, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις μία σεζόν προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο με την Αϊντχόφεν, έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα, καθώς ανταγωνίζεται στα ίσια τον Άγιαξ για το πρωτάθλημα έχοντας τους ίδιους βαθμούς, δίνοντας παράλληλα μεγάλη σημασία στις Ακαδημίες.

Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, ο Φαν Μπόμελ όταν έφυγε το 2012 από τη Μίλαν, είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει ως προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube