Την υποψηφιότητα του Νίκολα Μίροτιτς για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 ανακοίνωσε η Euroleague.

Ο Ισπανός/Μαυροβούνιος μπορεί να είναι πλέον ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα, αλλά η υποψηφιότητά του αφορά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2014, οπότε μετακόμισε στο ΝΒΑ.

Τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 αναδείχθηκε Rising Star της διοργάνωσης και 2012-12 και 2013-14 μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας.

Συνολικά στην καριέρα του στην Euroleague ο 28χρονος παίκτης έχει κατά μέσο όρο 11,6 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.



Υπενθυμίζεται ότι για την All Decade Nominee έχουν ανακοινωθεί ήδη οι υποψηφιότητες των Κώστα Σλούκα, Γιώργου Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση, Νικ Καλάθη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Κώστα Παπανικολάου.

Συνολικά κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα ως Παρασκευή, θα παρουσιάζονται πέντε υποψήφιοι και σε μία περίοδο δέκα εβδομάδων θα παρουσιαστούν και οι 50. Στις αρχές του 2020 θα αρχίσει η ψηφοφορία για τους δέκα καλύτερους, στην οποία θα συμμετέχει το κοινό, αλλά για πρώτη φορά και οι προπονητές με τους αρχηγούς των 18 ομάδων της φετινής Ευρωλίγκας.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»