Πολύ σοβαρά φαίνεται πως είναι τα πράγματα αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χθες. Ο Δήμος Βύρωνα με έγγραφο του στην ΟΧΕ ενημέρωσε πως το γήπεδο είναι ακατάλληλο για να γίνει ο αγώνας με αποτέλεσμα να αναβληθεί, ωστόσο όπως αποδείχθηκε το Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν κανονικότατα αναμετρήσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση της επιτροπής πρωταθλήματος, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει απορία για την αναβολή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο την τύχη του αγώνα να κρίνει ο αθλητικός δικαστής!

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Αναφορικά με την αναμέτρηση Αναγέννηση Βύρωνα- ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Α1 Ανδρών που δεν διεξήχθη την Κυριακή 21/12/2014, όπως ήταν προγραμματισμένη, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να διερευνήσει περισσότερο το θέμα, καθόσον το έγγραφο του Δήμου Βύρωνα που στάλθηκε στην ΟΧΕ το Σάββατο 20/12/2014 ζητούσε αναβολή του αγώνα, λόγω μη αποπεράτωσης των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ εκ των υστέρων πληροφορήθηκε ότι στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις (τρείς το Σάββατο 20/12/2014 και δύο την Κυριακή 21/12/2014) των ηλικιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ.

Κατόπιν των ανωτέρω η ΔΕΠ/ΟΧΕ έστειλε σήμερα (Δευτέρα 22/12/2014) έγγραφο στον Δήμο Βύρωνα ζητώντας διευκρινήσεις και στην συνέχεια, έχοντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, θα αποφασίσει τον ορισμό του αγώνα σε νέα ημερομηνία ή θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. της ΟΧΕ την παραπομπή της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube