Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, θα διαβάσουμε ένα ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ και της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που αφορά την μεγάλη ιπποδρομιακή γιορτή στο Μαρκόπουλο, στις 5 Ιουλίου 2017.

Βόλτες με άλογα και διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ιππόδρομο στις 5 Ιουλίου- Το Μαρκόπουλο μετατρέπεται σε πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια

Σε ένα μοναδικό πάρκο ψυχαγωγίας με επίκεντρο το άλογο, για όλη την οικογένεια, θα μετατραπεί ο ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα άλογα, από πόνυ μέχρι καθαρόαιμα που τρέχουν στις κούρσες, να κάνουν «αναγνωριστικά» μαθήματα ιππασίας και να συμμετέχουν δωρεάν σε πλήθος από διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ ανοίγει για το κοινό τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο και διοργανώνει, από τις 4 το απόγευμα, μια μεγάλη γιορτή με άλογα και υπόσχεται σε όλους όσοι βρεθούν εκεί μια μοναδική εμπειρία.

Οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βόλτες με πόνυ και άλογα, να ξεναγηθούν στους στάβλους και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τη ζωή των αλόγων. Για τους … λιγότερο τολμηρούς θα υπάρχει η εναλλακτική λύση της βόλτας με άμαξα.


Διασκεδαστικές δραστηριότητες και πλούσιο θέαμα ιππασίας και ταχύτητας

Εκτός από τα άλογα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε έναν υπαίθριο παιδότοπο με φουσκωτά παιχνίδια.

Ένας ειδικός φωτογραφικός θάλαμος θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει γκριμάτσες, πόζες και όλες τις μοναδικές στιγμές.

Από το πρόγραμμα της ημέρας δεν θα μπορούσε να λείπει το συναρπαστικό θέαμα. Επαγγελματίες αθλητές θα παρουσιάσουν ένα show ιππασίας, ενώ οι λάτρεις της ταχύτητας θα απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα ράλι, στον οποίο θα συμμετέχουν γνωστοί οδηγοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Επιπλέον, για τους φιλότεχνους θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με γλυπτά εμπνευσμένα από άλογα.

Mε 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Όπως σχεδόν πάντα οι χώρες Γαλλία, Αγγλία και Ν. Αφρική αποτελούν το σημερινό μενού! Με 2 ιπποδρομία συμμετέχουν οι δυο πρώτες χώρες και με ένα η άλλη!

Το πρόγραμμα δεν έχει τις τρομερές ποιοτικές αιχμές, έχει όμως πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον μιας και δεν ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί στις περισσότερες διαδρομές! Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να στοιχηματίσετε και εμείς απλά ελπίζουμε να σας δώσουμε προγνωστικά όπως και την Παρασκευή που μας πέρασε που…τίναξαν την μπάνκα στον αέρα!

Κωδικός διαδρομής 037 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-6-8. Μικρή κάλυψη στο παιχνίδι μας με στοίχημα για νικητή ίππο τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-6-8.

Κωδικός διαδρομής 037 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του WINDSOR και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 7 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-9-10. Μικρή κάλυψη στο παιχνίδι μας με στοίχημα για νικητή ίππο τον αριθμό 8 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-9-10.

Kαι στις δυο ιπποδρομίες κυνηγάμε αρκετά υψηλές αποδόσεις αφού και στις δυο, υπάρχουν τουλάχιστον 4 δυνατά φαβορί για την κατάκτηση της νίκης! Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube