Σε σημερινό της δημοσίευμα η Καθημερινή υποστηρίζει πως η UEFA έχει στείλει φάκελο στην ΕΠΟ στον οποίο έχει στοιχεία πως το παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου με το 90λεπτό να ολοκληρώνεται ισόπαλο 2-2 για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε το δημοσίευμα επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία αυτά τα έχει στείλει στον Εισαγγελέα –όπως οφείλει- από τις αρχές του μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

Πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού ο Ραστόντερ

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Στην κορυφή με 3/3 μαζί με τον Παναιτωλικό ο Παναθηναϊκός - Η επόμενη αγωνιστική