Με αρκετό κόπο, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεσματικά, η Ρεάλ έφτασε στα ημιτελικά της ACB. Η «βασίλισσα» επιβλήθηκε της Γκραν Κανάρια 93-86 εκτός έδρας και ζευγάρωσε τις νίκες της στον πρώτο γύρο των play offs αναμένοντας πλέον ποια εκ των Μπιλμπάο ή Βαλένθια (1-1) θα βρει στο δρόμο της.

Οι δύο Σέρχιο της ομάδας, Ροντρίγκεθ και Γιουλ με 26 και 22 πόντους αντίστοιχα, έκαναν τη διαφορά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Πάμπλο Λάσο δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γιάννη Μπουρούση.

Δεκάλεπτα: 19-18, 39-42, 59-68, 86-93.

Γκραν Κανάρια: Όλιβερ 18, Νιούλεϊ 9, Σάλιν 11, Μάριτς 8, Μπάεζ 13, Ταβάρες 10, Κούριτς 14, Βιτάλι, Μπάρο, Μπέλας.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ρίβερς 2, Ρούντι 10, Νοτσιόνι 3, Ματσιούλις 10, Ρέγες 6, Ροντρίγκεθ 26, Αγιόν 10, Γιουλ 22, Σλότερ 4, Ντόντσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»