Τους 598 έφτασαν οι κωδικοί προϊόντων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής». Αφορούν 30 κατηγορίες προϊόντων και συμμετέχουν περίπου 50 εταιρείες.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, και ταυτόχρονα καταδεικνύεται ότι ο αρχικός στόχος του υπουργείου για 500 κωδικούς στα ράφια των σούπερ μάρκετ με μείωση κατά 5% ή και παραπάνω για τουλάχιστον έξι μήνες, ξεπεράστηκε πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης εκφράζει την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία που σκοπό έχει τη στήριξη των νοικοκυριών που δοκιμάζονται από την εισαγόμενη κρίση πληθωρισμού και κυρίως των ευάλωτων, ενώ, στο πλαίσιο της δημιουργικής συνεργασίας με τις επιχειρήσεις του χώρου, θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διεύρυνση της λίστας των σχετικών προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων