Μια φωτογραφία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Άλεκ Πίτερς, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ολυμπιακός έκλεψε την παράσταση, μετά τις συζητήσεις που είχε ανοίξει η χειραψία που δεν έκαναν στο ματς με το Περιστέρι bwin.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κλήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη φωτογραφία, τονίζοντας ότι έγινε για πλάκα.

«Ήταν λογικό το θέμα να πάρει έκταση από τους γνωστούς-αγνώστους. Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά. Το κάναμε για πλάκα, δεν είναι ότι είμαστε εχθροί, το κάναμε για να γελάσουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης. Είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, ασκώ λίγο πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμία φορά οι αντιδράσεις είναι τέτοιες. Από την άλλη, στα πλαίσια του αθλητισμού συμβαίνουν αυτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πασκούαλ: «Η άμυνά μας να ξεκινάει από την επίθεση - Η Μονακό έχει μεγάλη ποιότητα και παίκτες δύσκολα αντιμετωπίσιμους»

Μαρκοϊσβίλι: «Νέα μέρα, νέο παιχνίδι, νέα ευκαιρία - Θα είναι δύσκολο, να εστιάσουμε στον εαυτό μας»

Χόρτον-Τάκερ: «Οι παίκτες στην Ευρώπη μιλάνε πολύ, είναι πιο ξεροκέφαλοι - Εγώ δεν είμαι από αυτούς τους τύπους»

Με πιθανές ενισχύσεις στον «τελικό» η Μονακό: Προπονήθηκαν Νέντοβιτς και Ταρπέι, αλλά παραμένουν αμφίβολοι

Αναγκαστική μετακόμιση για τη Χάποελ Τελ Αβίβ - Αλλάζει έδρα για τα playoffs λόγω κακού προγραμματισμού

«Τα καλύτερα είναι μπροστά»: Η αποθέωση της Euroleague σε Αταμάν και η απάντηση του Παναθηναϊκού!

Με τους 8.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας τα ματς της Ρεάλ με τη Χάποελ

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή

«Υπάρχουν οι αριθμοί»: Έβαλε τα… γέλια για το γεγονός ότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ο Ταβάρες