Τις διαδικασίες που θα πιστοποιήσουν οριστικά τη στήριξή του στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ δρομολογεί ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Αφότου η «Ένωση» παρέδωσε όλα τα στοιχεία του έργου στις τοπικές αρχές (και τους τα είχε παρουσιάσει κιόλας πριν την προχθεσινή λαμπρή εκδήλωση) πλέον είναι θέμα χρόνου να ληφθούν αποφάσεις που θεωρούνται απαραίτητες για να συμβαδίσουν οι δυο πλευρές.

Σε ανακοίνωσή του λοιπόν -όπου φιλοξενούνται και σχετικές δηλώσεις της Δημάρχου, Ευτυχίας Αποστολάκη- ο Δήμος αναφέρει:

«Σύντομα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το γήπεδο της Α.Ε.Κ. Μετά από την κατάθεση του σχετικού φακέλου από την Α.Ε.Κ., με τα τελικά σχέδια του έργου, η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος, θα ορίσει την ημερομηνία πραγματοποίησης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με σκοπό τη λήψη αποφάσεων που αφορούν στο θέμα της ανέγερσης του Γηπέδου της ΑΕΚ στην πόλη μας.

“Συνεχίζουμε τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση αυτού του οράματος, όπως αξίζει στην ιστορία της μεγάλης ομάδας της Α.Ε.Κ. Όπως έχω πει πολλές φορές, από την πρώτη στιγμή στεκόμαστε δίπλα στην Α.Ε.Κ στην προσπάθεια πραγματοποίησης αυτού του έργου Αθλητισμού και Πολιτισμού στην περιοχή μας.

Πρόκειται για ένα έργο που ενσαρκώνει τον προσφυγικό Ελληνισμό και ταυτίζεται ουσιαστικά με την παράδοση και την ιστορία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας”, τόνισε η Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος κα Ευτυχία Γαϊτανά - Αποστολάκη μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Γηπέδου της Α.Ε.Κ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, την προηγούμενη Τετάρτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS: A.E.K.