Καλές οι νίκες στη Λεωφόρο, αλλά ο Παναθηναϊκός γνωρίζει καλά πως δεν αρκούν για να παραμείνει η ομάδα κοντά στις θέσεις της κορυφής. Απόψε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει λόγο να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή που έφερε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως θα επιμείνει στην ίδια διάταξη, ενώ σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προτιμηθεί ο Μουνιέ αντί του Λουντ στη θέση του αριστερού ακραίου. Ο Μολέντο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι στο αρχικό σχήμα με παρτενέρ τον Κολοβέτσιο, ενώ ο Κουτρουμπής θα είναι στον πάγκο. Χουλτ και Κουλιμπαλί θα είναι στα δύο άκρα της άμυνας με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, Σιλά και Κουρμπέλης θα συνθέτουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Χίλιεμαρκ σε ρόλο μεσοεπιθετικού και τον Μολίνς σέντερ φορ.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας και Άλτμαν, ενώ πέραν του ανέτοιμου Τσάβες και του τραυματία Λουτσιάνο στην Αθήνα έμειναν και οι Τζανδάρης, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας. Στο πλευρό των «πράσινων» θα βρίσκονται περίπου 2.000 φίλοι τους.

Σημειώνεται πως σε δέκα επισκέψεις στην Τρίπολη από τη στιγμή που οι Αρκάδες ανέβηκαν στη Super League ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Πέρσι είχαν περάσει με το επιβλητικό 5-0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube