Άρχισαν τα βάσανα για τη Skoda Ξάνθη. Από σήμερα και μέχρι τις 23 Ιουλίου θα μπουν οι βάσεις για τη νέα σεζόν στο Πράβετς.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Βουλγαρίας, όπου από το απόγευμα θα αρχίσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στις έντεκα μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα δώσει τρία φιλικά: την Τετάρτη 15 Ιουλίου (18:00) με την Τέουτα στη Σόφια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου με αντίπαλο την ομάδα Γκάντζασαρ στο ίδιο μέρος και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με αντίπαλο τον Πλατανιά (18:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας και οι εκρήξεις στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Θεραπεία για Ζαρουρί στο Κορωπί

ΑΕΚ: Οκτώ συλλήψεις από τους ελέγχους έξω την Allwyn Arena - Κατασχέθηκαν σιδερογροθιά και σουγιάς

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

TAGS: Ξάνθη