Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε μαζί με τον Σταμάτη Αντωνίου στο Ούζιτσε για να παρακολουθήσει την Κύπρο στο φιλικό με τη Σερβία. Να θυμίσουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα φιλοξενήσει την Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Οκτωβρίου για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Βέβαια, τα ταξίδια θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με τους Ηρακλή Μεταξά και Σταμάτη Αντωνίου να ταξιδεύουν την Παρασκευή (27/05) στο Σάντερλαντ για να δουν τη φιλική αναμέτρηση Αγγλία – Αυστραλία, με τη «γαλανόλευκη» να αντιμετωπίζει τα «καγκουρό» δύο φορές (04/06 στο Σίδνεϊ και 07/06 στη Μελβούρνη).

Επίσης, είναι προγραμματισμένο ο σκάουτερ της Εθνικής, Σταμάτης Αντωνίου να δει και τη Βοσνία στο φιλικό «τεστ» με την Ισπανία στο Σεντ Γκάλεν την προσεχή Κυριακή (29/05). Το ματς με τους Βόσνιους είναι προγραμματισμένο στις 13 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης.

Στο μεταξύ, ενσωματώθηκαν στην Εθνική, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Χοσέ Χολέμπας. Πλέον ο αριθμός των διεθνών που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις έφτασε τους 15 και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Την ευθύνη του σημερινού προγράμματος, λόγω της απουσίας του Μίχαελ Σκίμπε στο εξωτερικό, είχαν οι βοηθοί προπονητές, Κώστας Τσάνας και Ηρακλής Μεταξάς. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Σωτήρης Ταμπάκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Παναγόπουλος: «Αυστηρός ο πειθαρχικός κώδικας αν αποδειχθεί η σύνδεση του Ολυμπιακού με την εγκληματική οργάνωση»

Χαράλαμπος Κωστούλας: «Θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή με τον αδερφό μου»

Συλαϊδόπουλος: «Κοιμηθήκαμε κοινοί θνητοί και ξυπνήσαμε πρωταθλητές Ευρώπης»