Η Νορβηγία διέλυσε το Ισραήλ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, όχι απλά να κάνει χατ τρικ, αλλά να σκοράρει για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι, προκαλώντας τρόμο στους αντιπάλους του.

O Σκανδιναβός πραγματοποιεί πιθανώς την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του τόσο με την φανέλα της εθνικής του ομάδας, όσο και με εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι.

Συνολικά, μετρά 17 γκολ στα 10 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, σε τρεις αγώνες, έχει σκοράρει εννέα φορές με αντιπάλους το Ισραήλ, τη Μολδαβία και τη Φινλανδία, ενώ τα πεπραγμένα του στα τελευταία επτά με την φανέλα «πολιτών» είναι εξίσου εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, έχει παραβιάσει την εστία των Μπράιτον, Νάπολι, Άρσεναλ, και Μπρέντφορντ από μια φορά, ενώ με Μπέρνλι και Μονακό σκόραρε δις.

Επιμέλεια: Θάνος Κώστας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην εθνική Ρουμανίας ο Μαρίν για το… Final 4 για το Μουντιάλ

Σέινμπαουμ για Μουντιάλ: «Εγγυημένη η ασφάλεια» – Στο τραπέζι με FIFA τα μέτρα προστασίας

«Vinicius Law» στο Μουντιάλ: Αλλαγές στο VAR και αυστηρές ποινές για κάλυψη στόματος

Το Ιράν απειλεί με αποχώρηση από το Μουντιάλ λόγω των βομβαρδισμών από ΗΠΑ και Ισραήλ!

Μουντιάλ 2026: Έλεγχος σε ασφάλεια και μετακινήσεις στο Μεξικό μετά από επαφή Σέινμπαουμ-Ινφαντίνο

Στον… αέρα οι επτά αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μασαχουσέτη λόγω κόστους!

Καθησυχαστική η Πρόεδρος Μεξικού σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!