Την ώρα που ο Μίνο Ραϊόλα στήνει... τουρνέ ανά την Ευρώπη για να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του Έρλινγκ Χάαλαντ, ο ίδιος ο Νορβηγός φαίνεται να έχει χάσει τη φόρμα του.

Ο 21χρονος επιθετικός ήταν κακός στην εντός έδρας ήττα της Ντόρτμουντ με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ματς το οποίο αποτέλεσε το έβδομο συνεχόμενο που ο νεαρός φορ δεν βρήκε δίχτυα.

Νούμερο απρόσμενο για έναν παίκτη που έχει σκοράρει 49 φορές σε 53 συμμετοχές με τη φανέλα των Βεστφαλών από τον Ιανουάριο του 2020!

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Χάαλαντ χρονολογείται στο 2-2 με την Κολωνία στις 20 Μαρτίου, καθώς έκτοτε δεν τα κατάφερε σε τέσσερα ματς με την Ντόρτμουντ αλλά και σε άλλα τρία με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Στο δε Champions League, παραμένει ο πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν με δέκα τέρματα, δύο περισσότερα από τον Εμπαπέ. Η Μάντσεστερ Σίτι πάντως ήταν η πρώτη που κατάφερε να μη δεχτεί γκολ από τον Νορβηγό στη διοργάνωση!

Μία προφανής εξήγηση είναι ότι ο Σκανδιναβός έχει επηρεαστεί από τη... ξεχειλωμένη κουβέντα αναφορικά με το μέλλον του, την οποία προσπαθούν να ξεκόψουν οι Βεστφαλοί.

«Με έχει κουράσει όλο αυτό» σχολίασε ο CEO του συλλόγου, Μίχαελ Τσορκ, την ώρα που ατζέντης του ποδοσφαιριστή δηλώνει πως «η Ντόρτμουντ δεν θέλει να τον πουλήσει, το σέβομαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube