Θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος επιθετικός στον κόσμο, αλλά βλέπει το Μουντιάλ από την τηλεόραση, αφού η Νορβηγία δεν κατάφερε να προκριθεί στη διοργάνωση του Κατάρ. Ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που πάντως δεν... κακοπερνά. Ο 22χρονος φορ της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ρομαντική «απόδραση» στο θέρετρο της Μαρμπέγια με τη σύντροφό του.

Πρόκειται για την Ίζαμπελ Χάουγκσενγκ Γιόχανσεν, τη 18χρονη που είναι ζευγάρι με τον Χάαλαντ εδώ και μερικούς μήνες, αλλά ως τώρα δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αφού κατάγονται από την ίδια πόλη της Νορβηγίας, το Μπρίνε, ενώ και εκείνη είναι παίκτρια ποδοσφαίρου. Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα ήρθαν πιο κοντά και πέρασαν τη σχέση τους στο επόμενο... επίπεδο.

Η όμορφη Ίζαμπελ είχε επισκεφτεί τον Χάαλαντ και στη Βεστφαλία, όταν αγωνιζόταν στη Ντόρτμουντ, ενώ έχει ταξιδέψει και αρκετές φορές στο Μάντσεστερ για να είναι στο πλευρό του.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραϊάνα Ανανία: Το σπαρακτικό αντίο στον Δημήτρη Κόκοτα και το «ραντεβού» που του έδωσε

Δημήτρης Γιαννέτος: Αυτό είναι το ονειρικό του σπίτι στο Χόλιγουντ

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο άλμπουμ με τον Μάκη Παντζόπουλο και ένα ενδιαφέρον μήνυμα για τα ταξίδια, τη δουλειά και το χρήμα

Θοδωρής Φέρρης: Διέκοψε για λίγο τη συναυλία του στη Ρόδο για να φάει μπέργκερ στη σκηνή

Υβόννη Μπόσνιακ: Jet ski, σκάφος, βουτιές και ηλιοβασιλέματα

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Dirty thirty πάρτι γενεθλίων με τον Χρήστο Μάστορα στο πλευρό της

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Έτσι απάντησε σε σχόλιο που τη ρωτούσε τι της λείπει και δεν παντρεύτηκε νεότερο άνδρα

Νίκος Αλιάγας: Φόρεσε ξανά την παραδοσιακή φορεσιά και έπιασε τον χορό στο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στη Σταμνά

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Τι έκανε -πρώτη φορά- και ήπιε όλη τη θάλασσα;

Σαμαρά: Πήγε για βουτιά στους καταρράκτες του Μεξικού και ο Μουτσινάς έκανε μετάδοση αλά... Αλέξης Κωστάλας