Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει όταν είχε τον έλεγχο του αγώνα και στη συνέχεια δέχθηκε γκολ από στημένη φάση στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ο Μάκης Χάβος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται αφού οι παίκτες του είχαν δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ενώ ξεκινήσαμε καλά μέχρι το 35' ήμασταν κυρίαρχοι δημιουργώντας φάσεις, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση πράγμα το οποίο δεν δικαιολογείται αφού όλη την εβδομάδα δουλέψαμε και στα στημένα και στις σέντρες από τα πλάγια.

Με την έναρξη του β’ μέρους ήμασταν πολύ νωθροί, δεν μπήκαμε καλά και ενώ είχαμε δουλέψει στα στημένα και στις σέντρες από τα πλάγια, δεχτήκαμε πίεση από εκεί και φάγαμε δύο γκολ με τον ίδιο τρόπο.

Κάποια στιγμή μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Ξάνθης θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να άλλαζε η ροή του αγώνα, όμως σε εμάς δεν μένει κάτι άλλο παρά πολύ δουλειά να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την νίκη της και της εύχομαι καλή πορεία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR