Προσγειωμένος, παρά το θρίαμβο επί του ΟΦΗ, που δίνει στη Λαμία «αέρα» τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Μάκης Χάβος. «Σίγουρα μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, όμως, θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας κοιμίσει και να παραμείνουμε ταπεινοί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι δύσκολο να παίζεις με τον ΟΦΗ σε μια δυνατή έδρα. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε αποστάσεις στις γραμμές, με πουλήματα της μπάλας. Ο ΟΦΗ μπορούσε να προηγηθεί και με 2-0 και εκεί ίσως να μην άλλαζε το ματς. Μετά το 30? ισορροπήσαμε όμως θα ήταν άδικο και κόντρα στην ροή του αγώνα να γίνει το 0-1 όμως μετά το 35? πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο.

Προσπαθήσαμε με εσωτερικές αλλαγές να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Κομβικό σημείο ήταν τα δύο γρήγορα γκολ γιατί ο ΟΦΗ έχασε την ψυχραιμία του και στο 0-3 τελείωσε. Ήταν μια μεγάλη νίκη που μας ωθεί να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον ΟΦΗ γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στην Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας όμως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας κοιμίσει και να παραμείνουμε ταπεινοί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία