Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Λαμίας επί του Ατρόμητου, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Μάκης Χάβος. «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ανήκει στους παίκτες. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής. Πάντα κοιτάζω προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω» τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, ανήκει στους παίκτες γιατί είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και ορισμένοι έπρεπε να παίξουν λίγο. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και ίσως λόγω του άγχους ήμασταν πολύ νευρικοί. Δεν είχαμε κατοχή μπάλας, δεν είχαμε αυτοματισμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε γρήγορα και στη συνέχεια παίξαμε όπως έπρεπε, από τις άκρες, από τον άξονα, συνδυαστικά και πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Πάντα κοιτάζω προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Άλλοι κοιτάζουν προς τα κάτω, όχι εγώ.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια πρέπει να τα διαχειρίζεσαι καλά, πρώτα σαν προπονητής και μετά σαν ομάδα. Μας βοήθησε πάρα πολύ ο κ. Πανουργιάς, με τρεις μεταγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως, η επιστροφή του Πίτι μας έδωσε προσωπικότητα και πιστεύω πως θα χρειαστούν όλοι. Το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια βοηθάει και πρέπει να το διατηρήσουμε, όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε πάρα πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Ο Μπουλούλης για παράδειγμα που ίσως είχε αδικηθεί λίγο στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε πως άξιζε να παίξει και έτσι σκέφτονται όλα τα παιδιά που δεν παίζουν αρκετά, τον τρόπο για να βοηθήσουν την ομάδα και να χαίρονται γι’ αυτήν.

Σε προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά και δεν παίρναμε βαθμούς. Μετά τις δυο νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο έχουμε άλλα δυο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μετά τους αγώνες αυτούς ο βαθμολογικός πίνακας θα λέει την αλήθεια.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη. Πρέπει να βρεις παίκτες που αγωνίζονται, να μην προέρχονται από αποχή και να είναι ποιοτικοί. Τα παιδιά που ήρθαν όμως βοηθούν ήδη. Αν βρεθεί κάτι καλό με την ποιότητα του Πίτι ή του Μπεχαράνο, θα είναι ευπρόσδεκτος στη Λαμία. Σε κάθε θέση, εκτός αν θέλετε να βρούμε τερματοφύλακα!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!

Τάισον προς Λουτσέσκου: «Μεγάλη μου τιμή που συνεργαστήκαμε, ήσουν οικογένεια για μένα»

ΑΕΚ: Παρουσία Ηλιόπουλου η εκδήλωση στην Καλαμάτα

Ηλιόπουλος: «Τραβήξαμε πορεία εκτός παρασκηνίου και συστημάτων - Κάποιοι το πήραν χιουμοριστικά, αλλά μετά κατάλαβαν»

Ο Αλέσιο Λίσι είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τον πάγκο του

TAGS: Λαμία