Μπορεί η Λαμία να μην έπαιξε σπουδαία μπάλα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, παίρνοντας ανάσα παραμονής στη Super League.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Μάκης Χάβος, τόνισε πως κρατάει τους τρεις βαθμούς, καθώς και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Είχαμε πει ότι έπρεπε να διαχειριστούμε πολύ καλά τα συνεχόμενα παιχνίδια, ξέροντας λοιπόν ότι ήταν το πέμπτο παιχνίδι τις τελευταίες 20 ημέρες, η ομάδα κάποια στιγμή θα βγάλει μια κούραση και μια κόπωση που είναι πάρα πολύ φυσιολογικό. Η κούραση συν το άγχος των βαθμών, που τα παιδιά ήξεραν πόσο κρίσιμο ήταν το παιχνίδι ειδικά από βαθμολογικής άποψης, μας έκανε νευρικούς και δεν μπορέσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Γενικώς η εικόνα μας δεν ήταν καλή με αυτά που έχουμε δείξει σαν ομάδα αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να πάρεις τους βαθμούς, χωρίς να παίξεις τη μεγάλη μπάλα ή καλό ποδόσφαιρο»ανέφερε.

Μιλώντας για τους παίκτες του δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αν μη τι άλλο κάνουν κατάθεση ψυχής, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που σήμερα ήταν και πάλι κοντά μας. το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ελπίζω να είμαστε περισσότεροι και να βοηθήσουμε την ομάδα όλοι μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία