Στη σημασία της νίκης (2-1) του Παναιτωλικού επί της ΑΕΛ στάθηκε ο Μάκης Χάβος, τονίζοντας ότι θα βοηθηθεί η ομάδα του και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να κλειδώσουν νωρίτερα τη νίκη, αλλά σχολίασε ότι υπήρξε άγχος μετά τη μείωση του σκορ από πλευράς φιλοξενούμενων.

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε καλά με επιθετικές συνεργασίες και βάλαμε το γκολ. Αντί το γκολ να μας ελευθερώσει μας έκανε το αντίθετο απέναντι σε μία ομάδα που δεν κλείστηκε και συγχαρητήρια στη Λάρισα γιατί προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Βάλαμε το δεύτερο τέρμα το οποίο θα μας ελευθέρωνε ακόμη περισσότερο, ένα πανέμορφο γκολ. Στο δεύτερο μέρος φάγαμε το γκολ νωρίς και αγχωθήκαμε, γιατί όταν έχεις καιρό να κερδίσεις έχεις άγχος. Μπορούσαμε βέβαια να τελειώσουμε το ματς με κάποιες κόντρες που βγήκαμε αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στα τελευταία μέτρα. Στο τέλος μετράει η νίκη και οι τρεις βαθμοί που ήταν επιτακτική ανάγκη. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί μας βοήθησε πραγματικά και ειδικότερα όταν στο σκορ ήταν στο 2-1, υπήρχε μία θετική αύρα και αυτό ήταν σημαντικό
», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube