Εξαιρετικές φάσεις έβγαλε η συνεργασία του Βασίλη Σπανούλη με τον Οθέλλο Χάντερ στο νικηφόρο (93-65) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.

Σε αυτό αναφέρθηκε μετά τη νίκη των Πειραιωτών ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος τόνισε ότι απολαμβάνει να παίζει με τον αρχηγό της ομάδας.

«Απολαμβάνω να παίζω με ένα πασέρ σαν τον Σπανούλη, ο οποίος μου δίνει την μπάλα για να καρφώσω. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί στην άμυνα και στη συνέχεια κοιτάζουμε την επίθεσή μας», υποστήριξε ο 28χρονος μπασκεμπολίστας στο OTE Sport.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Μπράουν - Το χρονικό διάστημα της απουσίας του

Δύσκολα με Ντουμπάι και Άρη ο Παπανικολάου - Η ενημέρωση Μπαρτζώκα

Παπαθεοδώρου: «Δεν τα καταφέραμε στο τέλος και αυτό μας στεναχωρεί - Κρατάμε τον ανταγωνισμό και το ομαδικό πνεύμα»

Μπαρτζώκας: «Το χειρότερο πράγμα είναι οι βιαστικές και εν θερμώ αποφάσεις - Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος πανικού»

Το πάθος του Αμαρουσίου και το καλάθι του Γουόρντ που έκρινε τον ματς: Τα highlights του αγώνα Μαρούσι-Ολυμπιακός

Γουόρντ: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα χάναμε αυτό το παιχνίδι»

Παπαθεοδώρου: «Το τέλος μας αφήνει απογοητευμένους, είχαμε τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα»

Ρήξη αχιλλείου και τέλος η σεζόν για Γκρεγκ Μπράουν

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Αγχώθηκε αλλά διεύρυνε το αήττητο σερί του Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά μας πιέζει τόσο ομάδα πλην του Παναθηναϊκού - Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα»