Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ζοσέ Μοράις συναντήθηκαν χθες και συζήτησαν τις μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ. Αμφότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα που είναι αναγκαιότητα και πρώτο μέλημα της ομάδας η ενίσχυση με έναν κεντρικό χαφ που θα νοικοκυρέψει το παιχνίδι. Ο Σουηδός τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ενημέρωσε τον Πορτογάλο προπονητή για τις λύσεις που έχει εντοπίσει και μάλιστα με μία εξ αυτών φαίνεται πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη απόφαση για να κλείσει το deal.

Από εκεί και πέρα, σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση επιθετικού που επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Μάλιστα δεν είναι απίθανο η έλευση ενός φορ να συνεπάγεται και την αποχώρηση κάποιου εκ των Αραβίδη ή Πέκχαρτ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο για προσθήκη αριστερού μπακ, καθώς ο Ντίας δεν έχει πείσει πως μπορεί να προσφέρει έστω και σαν ρεζέρβα του Ντίντακ.

Όλα αυτά όμως… από Γενάρη. Μέχρι τότε ο Ζοσέ Μοράις είναι υποχρεωμένος να αξιοποιήσει τους υπάρχοντες παίκτες και να πορευτεί με το τωρινό ρόστερ, που μάλιστα θα είναι ελλιπές για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα απόντες θα είναι οι Λέσκοτ, Χριστοδουλόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βάργκας και πιθανότατα ΚΑΙ ο Μπακασέτας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: A.E.K.