Απόντες από το καλοκαιρινό τουρνουά ΤΒΤ θα είναι οι Κάιλ Χάινς και Νικ Καλάθης, όπως αποκάλυψε ο νυν φόργουορντ/σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος δημιούργησε την ομάδα.

Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε πως απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω της αγωνιστικής απραξίας, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Νικ Καλάθης που είναι στην ομάδα του, ο οποίος παράλληλα –όπως ανέφερε- θα πάει σε μία νέα κατάσταση (σ.σ. υπογράφει στην Μπαρτσελόνα) το καλοκαίρι και δεν θέλει να ρισκάρει.

«Δεν θα παίξω στο τουρνουά, λόγω της κατάστασης στην Ευρωλίγκα και γιατί δεν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ, για να είμαι έτοιμος. Επίσης και ο Νικ Καλάθης δεν θα παίξει, για τους ίδιους λόγους, ενώ θα μπει σε μία νέα κατάσταση. Δεν ξέρω ακριβώς που θα είναι αυτή, αλλά έχω ακούσει ότι πάει σε μία νέα κατάσταση. Οπότε, όταν πάει στη νέα του κατάσταση, πιστεύω ότι θα περιμένει να ολοκληρωθεί, προτού ξεκινήσει να παίζει. Αλλά, ο Μπράντον Πολ θα παίξει. Έχουμε και τον Ίθαν Χαπ, ο οποίος είναι παίκτης Ευρωλίγκας, όπως έχουμε και τον Άλεκ Πίτερς», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ στο «trendbasket.com».

Το The Basketball Tournament είναι τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ και η νικήτρια ομάδα παίρνει 2 εκατ. δολάρια. Στο φετινό ρόστερ, ο Κάιλ Χάινς ως αρχηγός είχε επιλέξει τον Νικ Καλάθη, ο οποίος και εκείνος δεν θα παίξει, ενώ ακόμη στην ομάδα είναι κι άλλοι γνώριμοι των ελληνικών παρκέ όπως οι Ματ Λοτζέσκι, Μάρκους Ντένμον, Μπράντον Πολ και Ίθαν Χαπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube