Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει ο Έρλινγκ Χάλαντ στην Αγγλία!

Ο Νορβηγός φορ της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε (ακόμη ένα) χατ τρικ απέναντι στη Γουλβς, φτάνοντας αισίως τα 25 γκολ σε 19 ματς στην Premier League.

Η επίδοση αυτή είναι εντυπωσιακή από μόνη της, ωστόσο μεγενθύνεται ακόμα περισσότερο, αν συνυπολογιστεί το γεγονός πως αυτά τα γκολ είναι περισσότερα από όσα είχαν οι πρώτοι σκόρερ στις τέσσερις τελευταίες Premier League, και ας είμαστε ακόμα στη μέση της σεζόν!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2018-19 Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ πήραν το «χρυσό παπούτσι» στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας από 22 γκολ ο καθένας τους, το 2019-2020 ο Βάρντι έφτασε στα 23 γκολ, όσα και ο Κέιν το 2020-21, ενώ 23 γκολ έβαλαν πέρυσι οι Σαλάχ και Σον, που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του αντίστοιχου πίνακα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»