Στις προπονήσεις, έπειτα από το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν την Τρίτη οι παίκτες του Παναιτωλικού.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είδε όσους παίκτες του αγωνίστηκαν απέναντι στον Πλατανιά να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Στα ευχάριστα για τον έμπειρο τεχνικό ήταν το γεγονός πως είδε τον Παπουτσογιαννόπουλο να προπονείται κανονικά, ενώ αντίθετα, οι Αλεξίεβιτς και Βασιλείου έκαναν ατομικό. Θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο έκανε ο Κουτρομάνος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο