Ικανοποίηση για τη νίκη και προβληματισμός για τα «μπλακ άουτ» επικρατεί στον Παναθηναϊκό την επομένη του 59-56 επί του Ολυμπιακού που δίνει στους «πράσινους» προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 μπάσκετ.

Όπως είναι λογικό, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν θέλησε να καταπονήσει παραπάνω τους «πράσινους» και η προπόνηση στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού λογικά θα «φορτσάρουν» το Σάββατο.

Πάντως, ο «Φράγκι» είχε κάποια πράγματα να πει αναφορικά με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αφού πέρα από τη νίκη υπήρξαν πολλά στοιχεία του αγώνα που προβλημάτισαν.

Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι να αποφορτιστεί η ομάδα, να βελτιώσει όσα δεν πήγαν καλά και να εμφανιστεί στο ΣΕΦ έτοιμη να κάνει το 2-0 που θα είναι και το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube