Άλλος ένας «μακρυχέρης» που έβγαζε... μεροκάματο ξαφρίζοντας τα αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Μουδανιών οι οποίο εξιχνίασαν συνολικά πέντε κλοπές στο διάστημα από την περασμένη Παρασκευή ως την Δευτέρα.

Ο 46χρονος Σέρβος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, όταν προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών ότι είχε «αδειάσει» πέντε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε διάφορες παραλιακές περιοχές της Κασσάνδρας και οι κάτοχοί τους που απολάμβαναν την δροσιά της θάλασσας τα είχαν αφήσει ξεκλείδωτα. Ο δράστης είχε αρπάξει από μέσα μετρητά, υπολογιστές, διάφορα εργαλεία, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του 46χρονου και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Ο Σέρβος διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεγάλες ζημιές από την καταιγίδα στον Άγιο Δημήτριo: Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνια

Tροχαίο στο Χαϊδάρι με έναν νεκρό – Συνελήφθη 17χρονος που διέθετε δίπλωμα, αλλά οδηγούσε δίχως επίβλεψη γονέα

Στη Γαλλία το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Falcon

Μητροπολίτης Κοζάνης: «Βλέπω έξω καθηγητές να γυρίζουν τη μαύρη νύχτα με το σκυλάκι τους - Εκεί κατήντησε η Ελλάδα»

Τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό - Ανήλικος ο οδηγός του αυτοκινήτου

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα

Πτώση τιμών στις κατοικίες του Λονδίνου – Γιατί οι ακριβές περιοχές “βουλιάζουν”

Η NORAD παρακολουθεί το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο

Εορτολόγιο 25 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν ανήμερα Χριστούγεννα, όλα τα ονόματα