Στον πταισματοδίκη Χαλκιδικής θα δώσει εξηγήσεις σήμερα Τρίτη, η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου Γιάννη σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Η έρευνα αφορά τις ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μαζί της κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και η αρμόδια αντιδήμαρχος, που ήταν υπεύθυνη για την αδειοδότηση και τον έλεγχο του συγκεκριμένου λούνα παρκ ενώ χθες συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πατέρας του άτυχου 19χρονου και της έθεσε τα ζητήματα της έρευνας γι’ αυτή την υπόθεση.

Επίσης, αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία και η ώρα του τεχνικού ελέγχου, που αιτήθηκε ο πατέρας στο συγκεκριμένο παιχνίδι από εταιρεία, που είναι αρμόδια για πιστοποιήσεις.

«Δε θα σταματήσω μέχρι να βγουν στο φως όλοι όσοι εμπλέκονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμπαΐλης, πατέρας του 19χρονου.

Πηγή: voria.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι

Ισχυρός σεισμός, 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Βενεζουέλα - Δείτε βίντεο

Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα - Τραυματίστηκε σοβαρά νεαρός, 8 προσαγωγές

Νοσοκομείο Αττικόν: Ηλικιωμένος άνδρας αποπειράθηκε να μπει στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι

Λάρισα: Συλλαλητήριο αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

Νότιο Ιόνιο: Μεγάλης κλίμακας άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού με βολές βλημάτων και βύθιση στόχων (Βίντεο)

Τραμπ: Θα ζητήσει περισσότερα από 1,4 δισ. από το Κογκρέσο για την καταπολέμηση του Έμπολα

Ο Μητσοτάκης στην υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις - Μπήκε στο αγωνιστικό και έζησε την ένταση

Αγρια καταδίωξη απατεώνων στη Βάρκιζα: Τράκαραν και παράτησαν το αμάξι γεμάτo χρήματα

Νετανιάχου: Δεν ζήτησα την άδεια του Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν