Σε βαρύτατες κατηγορίες κατά του Ολυμπιακού προχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της χώρας του. Ο Κολομβιανός άσος ανέφερε -στην επίθεση του στους ερυθρόλευκους- ότι υπήρξε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να αμαυρώσουν την εικόνα του και να μπορέσουν να τον διώξουν από την ομάδα, με το μικρότερο δυνατό… κόστος.

Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών εφηύραν «εξόδους» του σε στριπτιτζάδικα της Αθήνας και ξενύχτια, ενώ εκείνος σχολιάζοντας την παρουσία του στην ομάδα ανέφερε ότι είχε μια καλή σεζόν.

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να το πει έτσι; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε άνδρας μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σου λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα», ανέφερε ο Χάμες στο Semana με την δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη να συνεχίζει τις ερωτήσεις για το θέμα αυτό.

-Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψεμα;
«Ναι. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη συνωμότησαν εναντίον μου».

-Τι άνθρωποι;
«Από τον σύλλογο. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ένα ψέμα».

-Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;
«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έκαναν και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

-Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;
«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»