Στην «κατάψυξη» αναμένεται να βάλει τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο η ΚΕΔ για τα σφυρίγματά του στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (1-0).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος έβαλε πολύ χαμηλή βαθμολογία στον ρέφερι για την απόδοσή του καταλογίζοντάς του λάθη κι έτσι αναμένεται να μείνει εκτός ορισμών για αρκετές αγωνιστικές.

Πάντως το «Goal» τονίζει πως ο παρατηρητής δικαιώνει τον Καλογερόπουλο για τις αποβολές των Αλμπέρτο Μποτία και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Όπως αναφέρει, πάντως, ο «Γαύρος», ο Χιου Ντάλας στο σεμινάριο που έκανε στους διαιτητές πρόβαλε τη φάση της αποβολής του Μποτία και επισήμανε πως ο Αραβίδης δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ και συνεπώς δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Ισπανός στόπερ. Επίσης στάθηκε και στη φάση του γκολ της ΑΕΚ τονίζοντας πως έπρεπε να επαναληφθεί η εκτέλεσή του καθώς ο Ρόναλντ Βάργκας (και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων) ήταν στο ημικύκλιο της περιοχής την ώρα που ο Ντιέγκο Μπουονανότε χτυπούσε την μπάλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»