Την άποψη ότι δεν ενδιαφέρεται να τρέξει σε άλλο πρωτάθλημα όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Formula 1 εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes τόνισε πως κανένα άλλο πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ενδιαφέρον όσο η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εξαίρεση αποτελεί το Moto GP για τον Χάμιλτον, ωστόσο τόνισε πως όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Formula 1 θα είναι αρκετά μεγάλος για να ξεκινήσει κάτι άλλο.

«Έχω την εντύπωση πως όταν το αποφασίσω θα αποσυρθώ ολοκληρωτικά από το ότι έχει να κάνει με την Formula 1. Πιθανότατα θα προτιμούσα να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τον σκύλο μου. Δεν νομίζω ότι άλλα πρωταθλήματα είναι τόσο συναρπαστικά όσο η Formula 1. Για να είμαι ειλικρινής ίσως να μου άρεσε κάτι σαν το Moto GP, αλλά μάλλον θα είμαι αρκετά μεγάλος για αυτό όταν αποφασίσω να αποσυρθώ από το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι βαθμολογίες σε πιλότους και κατασκευαστές μετά το Grand Prix του Μονακό

Θριαμβευτής και στο επεισοδιακό Grand Prix του Μονακό ο Αντονέλι, πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του!

Φιάσκο στο Μονακό: Δύο πανομοιότυπα ατυχήματα αποκάλυψαν πρόβλημα στην άσφαλτο

Τράκαρε και ο Λεκλέρ και τα έβαλε με τους συνεργάτες του: «Γιατί μπήκα στο pit-stop;» - Κόκκινη σημαία στο Μονακό!

Σοκ και με Νόρις, αποσύρθηκε μετά τον Φερστάπεν στο Grand Prix του Μονακό!

Τεράστιο απρόοπτο με Φερστάπεν: Βγήκε νοκ-άουτ από την εκκίνηση στο Μονακό και φώναζε έξαλλος στους συνεργάτες του!

Αντετοκούνμπο και Αντονέλι παρέα στο Grand Prix του Μονακό (pics)

Πήρε την pole position στις συναρπαστικές κατατακτήριες του Μονακό ο Αντονέλι!

Υπέγραψε διετή επέκταση με τη Ferrari ο Λεκλέρ

Η συγκλονιστική διάσωση του Σουμάχερ: Ο πιλότος αποκαλύπτει για πρώτη φορά όσα έγιναν στο ατύχημα του 2013