Ρομαντικό δείπνο ή έξοδος ως καλοί φίλοι; Αυτό είναι το ερώτημα που έχει αρχίζει να αιωρείται τις τελευταίες ώρες σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με την κοινή εμφάνιση του Λουίς Χάμιλτον με τη Σακίρα, μετά το φινάλε του ισπανικού Γκραν Πρι στη Βαρκελώνη.

Η Κολομβιανή ποπ-σταρ, μετά τα τελευταία γεγονότα και τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με τον Πικέ λόγω του διαζυγίου τους, επέστρεψε στην Καταλονία και αρκετοί πιστεύουν πως αυτό συνέβη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βρετανό πιλότο της Formula 1 και πλέον φημολογούμενο σύντροφό της.



Μία κοινή φωτογραφία, όμως, με τον Χάμιλτον και τη Σακίρα μαζί βέβαια και με άλλα άτομα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, φούντωσε εκ νέου τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.



Μάλιστα, κάποιοι στέκονται στο γεγονός πως ο Λουίς Χάμιλτον είχε περάσει πίσω από την πλάτη της το χέρι του, με την εικόνα να δείχνει πως την «αγκαλιάζει».



Η συγκεκριμένη φωτογραφία έρχεται ως συνέχεια εκείνων που είχαν βγει την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η Σακίρα είχε βρεθεί στο σκάφος του Χάμιλτον, και μαζί είχαν απολαύσει ένα ταξίδι γύρω από το Μαϊάμι που ήταν το προηγούμενο Γκραν Πρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου

Αγγελική Ηλιάδη: Ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από 6 μέρες πυρετό

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό

Βασίλισσα Letizia: Ο Ιρανός πρέσβης αρνήθηκε να της δώσει το χέρι και την άφησε σύξυλη μπροστά στις κάμερες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Ρίτσι της δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τη βροχή στην Αθήνα