Θετικά σημάδια για τους Φάνη Τζανδάρη, Δημήτρη Παπαδόπουλο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, που έγινε με το σκεπτικό και πάλι ότι η ομάδα θα κοντραριστεί την Κυριακή (8/3, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε σε καλύτερη κατάσταση τους δύο παίκτες του.

Ο έμπειρος επιθετικός και ο νεαρός μέσος ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης σε υψηλούς ρυθμούς, έχοντας στο μυαλό τους ότι της Κυριακή (8/3, 19:30) θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 27η αγωνιστική της Super League. Όχι όμως κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο 30χρονος χαφ έκανε θεραπεία ξανά, ενώ ο Χέντβιγκες Μαντούρο, που φοράει ακόμη νάρθηκα στο χέρι, το οποίο τραυμάτισε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ακολούθησε πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Σε υψηλή ένταση προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Μετά το καθιερωμένο 5-2 για ζέσταμα, δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων και στην ανασταλτική λειτουργία, σε μονομαχίες ένας εναντίον ενός.

Την Πέμπτη (05/03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.