Ατομικό πρόγραμμα με μπάλα έκανε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει της έναρξης των αγώνων κατάταξης της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κροάτης στόπερ ξεπερνάει τον μυϊκό τραυματισμό που είχε υποστεί και σήμερα ανέβασε ρυθμούς, κάνοντας τον Γιώργο Γεωργιάδη να χαμογελούν και να ελπίζουν πως μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του στα πλέι οφ.

Από την πλευρά τους, ο Κατσικάς και ο Κωνσταντινίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας με τρέξιμο και γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ήπιας επιβάρυνσης προπόνηση, δεδομένης της κόπωσης από τις έντονες τελευταίες προπονήσεις και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα νέων Κ-20.

Εν τω μεταξύ, ο Γιακουμής και ο Μωϋσιάδης απουσίαζαν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ενώ ο Χακόμο εξακολουθεί να βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επισκέφτηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης» στελέχη του ολλανδικού ποδοσφαίρου – Εντυπωσιάστηκαν από το σχέδιο για το νέο γήπεδο

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.