Την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της Γαλατάσαραϊ κόντρα στην Φενέρμπαχτσε αποφάσισαν οι τούρκικες ποδοσφαιρικές Αρχές , υπό τον φόβο νέα τρομοκρατικής επίθεσης.

Το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, φυσικά, έχει θορυβήσει την χώρα, που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας για την αναβολή του ματς.

Αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση, όμως, είναι το γεγονός πως η αναβολή αποφασίστηκε 65 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, με τους φιλάθλους να έχουν αρχίσει ήδη να συγκεντρώνοντας έξω από το «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα».








Μάλιστα, πριν λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποφασιστεί να γίνει το ματς χωρίς θεατές, όμως μετά την έντονη αντίδραση του κόσμου και των ομάδων, με αποφασιστεί η αναβολή (δεν έχει οριστεί ακόμα η νέα ημερομηνία).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μυθική ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Μπουρκίνα Φάσο για μία ονειρική πρεμιέρα

Ασύλληπτα έσοδα για τη Φλαμένγκο: Έβγαλε 322 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2025!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Επικίνδυνη πρεμιέρα για Καμερούν και Γκαμπόν - Ιδανικό ξεκίνημα αναζητά η Αλγερία

Πρεμιέρα με περίπατο κόντρα στην Ουγκάντα για την Τυνησία

Φιάσκο με το VAR στο Κονγκό-Μπενίν, δεν λειτουργούσε και δεν υποδείχτηκε πέναλτι!

Απίθανος Μουτουσαμί: «Δεν χρειαζόμουν φορείο για να βγω, αλλά δεν ήθελα να πάρω δεύτερη κίτρινη κάρτα»

Ζορίστηκε αλλά λύγισε την Τανζανία του Σαμάτα η Νιγηρία

Από τους επιβήτορες, μέχρι τους... κοιλάκανθους: Αυτά είναι τα παρατσούκλια των 24 ομάδων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

«Άνοιξαν δωρεάν τις θύρες στο Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε επειδή δεν είχε κόσμο στο γήπεδο»

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Μπήκε... αγριεμένη η Σενεγάλη και σάρωσε την Μποτσουάνα!