Απίστευτη καταγγελία από τον ΑΕ Μυλοποτάμου μετά το ματς με τον Φωστήρα, για τον όγδοο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με τους Κρητικούς, μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τέσσερις οπαδοί των γηπεδούχων όρμησαν στα αποδυτήρια και άρχισαν να χτυπούν όποιον βρήκαν μπροστά τους.

Δύο παίκτες του Μυλοπόταμου, οι Δημήτρης Μυρθιανός και Άλμπι Λένγκα φέρονται να χτυπήθηκαν, με αποτέλεσμα να διακομιστούν σε κοντινό νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα, μετά το τέλος του ματς επιχειρήθηκε αντίστοιχο σκηνικό, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αποχωρήσουν με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Τσιριγώτης - Αθωώθηκε και επιστρέφει στον Ιωνικό

Επικό τρολάρισμα από τον Πανθρακικό που βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδό του στη Super League 2

Πήρε το ντέρμπι και… προβάδισμα ανόδου ο Πανθρακικός, «ξέρανε» τον Άρη στο 89' και πάτησε κορυφή ο Πύργος!

Ο Ηλίας Κώτσιος ανέβασε τον Εργοτέλη Γ' Εθνική και του έγραψε τραγούδι!