Δε θα καταφέρει να αγωνιστεί στα δύο επόμενα κρίσιμα ματς της Λίβερπουλ ο Αλισον Μπέκερ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος γκολκίπερ των πρωταθλητών Ευρώπης θα χάσει την Τετάρτη τη ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον την ερχόμενη Δευτέρα για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των «ρεντς», ο Αλισον δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από τον πρόσφατο τραυματισμό του και δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα συγκεκριμένα ματς, οπότε κάτω από τα δοκάρια των πρωτοπόρων του αγγλικού πρωταθλήματος θα ααραμείνει ο Αντριάν.
Ο Άλισον θα χάσει και τους αγώνες της «σελεσάο» για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ με Βολιβία (28 Μαρτίου) και Περού (1 Απριλίου).