Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Ραφίνια Αλκάνταρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να δει από τις κερκίδες τους δυο αγώνες της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για τους "8" του Τσάμπιονς Λίγκ, άλλα και το Clasico με τη Ρεάλ.

Ο Ραφίνια βγήκε ως αλλαγή στο 16' στον αγώνα με τη Γρανάδα, λόγω προβλήματος στο γόνατο, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει πρόβλημα στο μηνίσκο του δεξιού ποδιού. Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τους αγώνες με τη Γιουβέντους για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου". Οι Καταλανοί, μέσω ανακοίνωσης, ανέφεραν πως ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διευκρινιστεί το πως θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του.

Η ισπανική "Diario Sport" αναφέρει πως ο Ραφίνια στοχεύει να επανέλθει στο καταλανικό ντέρμπι μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου.

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram

Καθάρισε τη Σεβίλλη με Μπέλιγχαμ-Εμπαπέ και πλησίασε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Πιτσιρικάς «κατακεραυνώνει» την Μπαρτσελόνα: «Με άφησαν δίχως λόγο, ο Γιαμάλ νομίζει ότι είναι ο Μέσι»!

Επανήλθε για Θεμπάγιος η Μπέτις, θετικός ο Ισπανός χαφ