Ούτε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό Superfoods προλαβαίνει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο Βόσνιος φόργουορντ συνέχισε και την Παρασκευή (24/3) τη θεραπεία του και έτσι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεσή του κόντρα στους «πράσινους».

Μάλιστα, νεότερα για την πορεία της αποθεραπείας του Μιλόσεβιτς αναμένονται στις αρχές της εβδομάδες όταν και εξεταστεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλο.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε υποστεί μία θλάση στα τέλη Ιανουαρίου και στο ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα, όπου τον Φεβρουάριο επέστρεψε, αλλά στη δεύτερή του προπόνηση υπέστη υποτροπή και από τότε βρίσκεται στα… πιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Παναθηναϊκός: Απηύδησε ο Αταμάν και επιστράτευσε τον Γκραντ στα τέλη της 3ης περιόδου!