Σχεδόν έναν μήνα αναβάλλεται η επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ είχε υποστεί ρήξη τρίτου βαθμού στη μακρά κεφαλή του δεξιού δικεφάλου και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα επιστρέψει τον Οκτώβριο και οριακά θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όμως η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως ο διεθνής άσος δεδομένα δεν θα παίξει κόντρα στους Πειραιώτες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, κανείς στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν μπορεί με σιγουριά να πει πότε θα επιστρέψει ο «τρομοκράτης» στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος περιμένει από μέρα σε μέρα τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο νεαρός άσος ακολουθεί θεραπεία για να μπει με πιο ομαλό τρόπο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λόγω της οφσυαλγίας που τον ταλαιπωρεί και είναι αρκετά πιθανό να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»

TAGS: A.E.K.