Μετά τους Λαουτάρο Φορμίκα και Χρήστο Πιπίνη… η κακή τύχη του Αστέρα «χτυπάει» και πάλι αριστερά. Στο άκρο της άμυνας, συγκεκριμένα. Ο Γιάννης Κοντοές είναι το τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται για κανένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Περισσότερα θα ξέρουν οι άνθρωποι του Αστέρα, μετά τις αναλυτικές εξετάσεις που θα γίνουν στον παίκτη την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο μπακ στον Αστέρα, αφού Φορμίκα και Πιπίνης είναι νοκ άουτ, ενώ ο μόνος που μπορεί να παίξει είναι ο Γιαλούσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς επιστροφή στην Τουρκία ο Σιώπης!

Αποχαιρέτησε τον Γέντβαϊ ο Παναθηναϊκός - Το οικονομικό όφελος της συμφωνίας με την Αλ Σαμπάμπ

«Κατάλαβε ο Νίκολιτς όσα χρειάζονται διόρθωση»: Το σχόλιο Τζαλίδη για το 3-2 της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

Βοριαζίδης: «Έχω δουλέψει σκληρά - Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σήμερα»

Νίκολιτς: «Χρειαζόμαστε μέσους, αλλά θα χαμογελάμε σε μερικές μέρες - Έχουμε κάποιες ιδέες για εξτρά κινήσεις»

Αποθέωση με «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στους παίκτες της ΑΕΚ!

Κετσετζόγλου: «Σημαντικό που νίκησε ξανά με ανατροπή η ΑΕΚ - ''Απαγορεύεται'' το κακό 10λεπτο στα playoffs»

Η ντοπιέτα του Βάργκα και η ανατροπή στην ανατροπή: Τα highlights από τη φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Τσβόλε

Στην Κρήτη για τα τυπικά με ΟΦΗ ο Αϊτόρ!

Τσακίρης: «Δεν χάνει ούτε στα φιλικά η ΑΕΚ του Νίκολιτς, δείχνει πρόοδο - Η μεγάλη διαφορά με Γιόβιτς»