Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει ο Πάουλο Μασάντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, υπέστη κάκωση στην αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό και εκτός φυσικά του αγώνα Κυπέλλου με τον Φωκικό, θα χάσει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Πανιώνιο και Βέροια, αλλά και το ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Το ευχάριστο, παρόλα αυτά, είναι ότι δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κι έτσι ο Μίτσελ δεν θα χρειαστεί να στερηθεί επιπλέον τις υπηρεσίες του.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση του Αγρινίου και ρίχνουν το βάρος στο προσεχές ματς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη. Εκεί όπου αναμένεται rotation από τον προπονητή, που πιθανότατα θα δώσει χρόνο συμμετοχές σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν παίξει ως τώρα.

κατά τ' άλλα, όσοι έπαιξαν με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν πολύ, γυμνάστηκαν κανονικά. Ατομικό έκανε ο Σαλίνο, θεραπεία και ατομικό οι Μπονγκ και Φουστέρ. Το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»