Στις υπηρεσίες του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Μεγάλης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σουηδός χαφ ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στο δεξιό προσαγωγό κι ως εκ τούτου τέθηκε νοκ-άουτ για τον πρώτο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες και η… λογική λέει πως θα προλάβει την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, η οποία θα διεξαχθεί στις 26 του μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

TAGS: A.E.K.