Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως ο μέσος από την ΠΓΔΜ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρίας, λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών, όπως είχε αποφασιστεί και για τους Ανδρεόπουλο και Ναγιάρ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Γνωστοποιείται ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τον ΟΦΗ, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 29η αγωνιστική της Super League OΠΑΠ.

Υπενθυμίζουμε πως στο ίδιο ματς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ανάλογη ποινή (κάρτες) και οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Σεμπάστιαν Ναγιάρ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Οι τρεις λόγοι για τους οποίους ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό – Θέλει έναν στόπερ βράχο»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ξαναδούμε τον… κανονικό ΠΑΟΚ, αν βρει τρόπο να κερδίσει την Κυριακή»

Σταματέλος: «Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα δούμε σύστημα με δύο επιθετικούς»

Δεσύλλας: «Αυτοί διεκδικούν τις ανοιχτές θέσεις της 11άδας του ντέρμπι – Δεδομένα θα πάρει στόπερ ο Παναθηναϊκός»

Σενάριο για Παναθηναϊκό και τον στόπερ Άντι Πελμάρ

Ολυμπιακός: Οι γρίφοι της ενδεκάδας, οι… διαφαινόμενες επιστροφές και η πιθανή

Ξανά ατομικό για Ισέκα στον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Έχει πάει πολύ καλά ο Ζίβκοβιτς, θα φανεί και η ετοιμότητα των Κένι και Μεϊτέ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θα πάει στη Λεωφόρο με τους παίκτες που θα δει στην καλύτερη κατάσταση»

Δεσύλλας: «Ερωτηματικά στα χαφ και τους εξτρέμ στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι»